Gå til hovedindhold

Morsø Erhvervsråd

Morsø Erhvervsråd er en selvstændig interesseorganisation med egne vedtægter og bestyrelse. Foreningen har eksisteret siden 1964, og er i dag støttet af ca. 300 medlemsvirksomheder.

Indhold

  Morsø Erhvervsråd deltager i klimarådets arbejde for at fremme den grønne omstilling og støtte en bæredygtige udvikling hos erhvervslivet på Mors.

  Erhvervschef Susanne Toftegaard Hansen

  Morsø Erhvervsråd deltager i klimarådets arbejde for at fremme den grønne omstilling og støtte en bæredygtige udvikling hos erhvervslivet på Mors. Gennem samarbejde og opbygning af partnerskaber, vil erhvervsrådet bidrage med inspiration, viden og læring til processen.

  Ved at bruge innovation som drivkraft, kan både kendt viden og ny viden kobles sammen. Dermed kan virksomhederne begrænse forbruget af ressourcer og få værktøjer til reduktion af udledningen.

  Samtidig vil vi have fokus på udviklingen af processer, der skal være med til at understøtte synergier i nye partnerskaber mellem forsyning, infrastruktur og forbruget af energi.

  I samarbejde med videns partnere vil vi bidrage med forretningsmodeller og værktøjer, der understøtter de individuelle behov hos virksomhederne og de øvrige samarbejdspartnere. Det vil være med til at frembringe de nødvendige instrumenter til at opnå ny viden, teknologiske løsninger og symbioser i partnerskaberne.

  Partnerskaber bygget på inspiration, viden og læring, er for os en nødvendig nøgle til at fremskynde bæredygtig udvikling og opnå varige løsninger i klimadagsordenen.

  Morsø Erhvervsråd er en selvstændig interesseorganisation med egne vedtægter og bestyrelse. Foreningen har eksisteret siden 1964, og er i dag støttet af ca. 300 medlemsvirksomheder.

  Morsø Erhvervsråd er sat i verden for at fremme medlemmernes og erhvervslivets interesser. Og formålet er til hver en tid at samarbejde med erhvervslivet og Morsø Kommune, om løsninger til gavn for virksomhederne, iværksætteriet samt en positiv erhvervsudvikling på Mors.